Fornyelse

Fornyelse

HUSK at før en går i gang med prosessen at en sjekker at en har gyldig medlemskort, lisenskort ( forsikring ) og kompetansekort ( sertifikat ) for det en vil fornye, dvs en trenger et gyldig SPG3 for å kunne fornye dette.


Har en ikke nok turer/tid osv så blir søknaden videresendt til instruktør for signering.


Fornyelser av Tandem, ACRO, instr osv blir sendt til FL for godkjennelse, så en må ha snakket med FL på forhånd.


En må også ha gjort en avtale med en instruktør som i etterkant vil gå inn på E-kurs og godkjenne fornyelsen hvis vil fornye elevbevis eller flygebevis der en ikke har turer/tid nok forrige år.


Er lettere hvis en på forhånd har logget inn på MI i en annen fane før en bruker linkene ute til høyre for å finne den fornyelsen du ønsker å søke om.


Husk også å følge beskrivelsene av hvordan en søker til punkt og prikke. Spesielt vil jeg fremheve at en avslutter QUIZen riktig og at en skriver en beskjed til instruktør i det STORE "online tekst" feltet og IKKE skriver noe i "kommentar" for da blir søknaden din ikke registrert som innlevert. En skal også legge inn klubb til den instruktør som skal fornye for deg og ikke nødvendigvis den klubben du selv er medlem av.


Du finner også søknaden din etterpå på E-kurs siden din under AKTIVE kurs og da som 85% fullført for de kurs som ikke trenger FL sin ekstra godkjennelse. Når instruktør har vært inne å GODKJENT fornyelsen vil søknaden dukke opp under AVSLUTTEDE kurs som 100%


Her er link til hvordan selve utfyllelsen av søknadene skal gjøres, last ned .pdf som gjelder din fornyelse, følg denne slavisk og husk mine punkt over her, så går det greit.